Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 09 Setembre 2009 01:00

09/09/09 El GOB denuncia la implantació d'un circuit de karts a Son Perera (Muro)

S'ha iniciat aportació de material i explanació del terreny pel que sembla que s'ha de convertir en una circuit de karts en sòl rústic i, pel que sembla també, sense permisos.

9 de setembre de 2009

EL GOB DENUNCIA LA IMPLANTACIÓ D'UN CIRCUIT DE KARTS A SON PERERA (MURO)
S'ha iniciat aportació de material i explanació del terreny pel que sembla que s'ha de convertir en una circuit de karts en sòl rústic i, pel que sembla també, sense permisos.


El GOB ha presentat aquests dies una denúncia a l'Ajuntament de Muro, el Seprona i l'Agència de Disciplina Urbanística pel que semblen ser les obres de construcció d'un circuit de karts a sòl rústic a Son Perera (Muro).

Pel que hem pogut comprovar de moment s'hi ha fet una aportació de terres i una explanació que podria ser prèvia a la pavimentació amb asfalt del circuit.

Les obres han estat denunciades pel fet de no tenir constància de que disposin de cap autorització municipal ni tampoc de la necessària Declaració d'Interès General del Consell de Mallorca.

Aquesta actuació afecta una parcel·la de 1,1090 hectàrees i entenem que podria suposar la vulneració de la Llei de les Directrius d'Ordenació del Territori i del Pla Territorial e Mallorca, l'incompliment de la Llei de Sòl Rústic i la Llei de Disciplina Urbanística de la CAIB, així com probablement les Normes Subsidiàries del propi municipi de Muro.

Per tot això, demanam la intervenció immediata de les administracions corresponent, la suspensió immediata de les obres, l'obertura d'un expedient d'infracció, si es demostra la il·legalitat, i la corresponent sanció dels responsables.

Llegir 826 vegades Darrera modificació el Dimarts, 23 Juny 2015 22:45