Dimarts, 16 Febrer 2016 12:08

El GOB demana la reclassificació a urbanitzables dels solars de Can Tàpera

Una disposició de la Llei Company, obligava la seva reclassificació després de 3 anys d'aprovada la Llei, si no s'havia iniciat transformació urbanística.

Els terrenys avui, són zona de pinar.

D'acord amb la Llei Company, aquells terrenys que, passats 3 anys des de l'aprovació de la Llei, es trobessin en situació de sòl rural, sense haver iniciat l'execució de la transformació urbanística, passaven a reclassificar-se directament com a urbanitzables.
A Can Tàpera, aquesta disposició afecta a dues unitats d'actuació:


- Can Tàpera: la UE 14-06; conformat per 2 àmbits discontinus, separats pel vial d'accés a Cala Major des de l'autovia; està en els 2 fulls adjunts; àmbit en color vermell.
- Cala Major: UE 15-02; en color blau. Amb accés des del c/Joan de Saridakis.La sessió de dia 22 de desembre del Consell de Gerència d'Urbanisme acordà la suspensió de llicències de la UE 14-06. Però aquests dies havia sortit a informació pública el projecte de compensació de la UE 15-02. El GOB ha presentat al·legacions en aquest sentit, esmentant que pel fet que els terrenys ja haurien passat a la classificació d'urbanitzables, el projecte de compensació ja no seria vàlid. En el mateix sentit, demanam a l'Ajuntament de Palma que clarifiqui quins altres terrenys es trobarien en les mateixes circumstàncies.

Llegir 1003 vegades

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.