Dijous, 14 Gener 2016 11:09

EL GOB denuncia que en el solar on es preveu instal·lar un dels dos xibius de Son Serra s'hi ha produït un abocament il·legal.

El solar es troba dins l'àmbit de domini públic marítim-terrestre i l'abocament infringeix el que estableix la Llei de Costes. Per aquest motiu el GOB ha denunciat el fets davant Demarcació de Costes. 

El GOB va tenir constància fa uns dies de que al solar amb referència cadastral 9587202ED1998N0001TZ situada al C/ Joan Frontera Riera, 44 – Son Serra, Santa Margalida, situada damunt terrenys de Domini Públic Marítimo-terrestre – tal i com es pot apreciar a la cartografia cadastral que adjuntam – s'hi han abocar una gran quantitat de pedres, terra i arena – vegeu també fotografia annexa – per a la transformació radical d'aquest terreny, sense que tenguem constància de que disposin de cap llicència.

 

Finca on s'ha realitzat el reblit. La línia groga marca el límit del DominiPublic Marítimo-terretre.

 

Aquest fet implica una infracció flagrant de la Llei de Costes d'acord amb la qual, aquests terrenys haurien de conservar el seu estat natural.

Es dona el que en aquesta mateixa finca, l'Ajuntament de Santa Margalida, ha sol·licitat permís a la Demarcació de Costes per a instal·lar-hi un Quisc-Bar amb terrassa per taules, para-sols i cadires (BOIB. Núm 184 de 19 de desembre de 2015) que juntament amb la sol·licitud d'instal·lar serveis a la zona de la platja inclosa dins l'espai natural protegit lindant al torrent de na Borges i que ha generat una gran oposició social. Un solar doncs, de domini públic, on un privat hi fa un rebliment i sobre el que l'Ajuntament demana poder instal·lar-hi un quios-bar. Tot plegat molt confús.

Per això hem presentat denúncia davant demarcació de Costes perquè esclareixi els motius i responsables dels fets. 

Llegir 2984 vegades

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.