Transport i infrastructures

Transport i infrastructures (170)

La mobilitat i totes les infrastructures vinculades al transport i al consum i explotació dels recursos naturals, han esdevingut una de les línies de treball més actives de l'entitat amb algunes de les campanyes més significatives i amb més implicació social: campanyes contra la planificació de carreteres, per la reivindicació del transport públic, per l'extensió de la xarxa ferroviària, campanyes contra l'ampliació del Port i Aeroport de Palma i per exemple, la Iniciativa Legislativa Popular impulsada contra la incineradora, i altres campanyes o posicionament públics contra la dessalació o per una generació elèctrica lliure de carbó amb el debat obert de les energies renovables...

Els resultats del desè rànquing de creuers, publicat per la reconeguda organització alemanya NABU, mostren que les navilieres continuen sense prendre mesures suficients per a protegir el medi ambient, el clima i la salut pública.

La desmesurada operativitat a l'aeroport de Son Sant Joan durant aquest estiu posa en evidència tots els límits, riscos i vulnerabilitats del model econòmic hiperturistitzat de les Illes.

Dimecres, 17 Agost 2022 12:26

El turisme de creuers, a la baixa

La Plataforma contra els Megacreuers presenta dades del 2022 que demostren un canvi profund a la tendència del mercat creuerístic.

 

El GOB demana a Medi Ambient que exigeixi l'estudi estratègic de l'alternativa zero, i que Ajuntament i Consell arribin al consens necessari per evitar la construcció d'una carretera de 80km/h i dos sentits i la fragmentació urbanística que implica. Es podria resoldre la problemàtica perfectament amb una intervenció sobre els viari urbà del municipi.

Per conèixer millor els impactes dels gasos que emeten aquests bucs organitza una xerrada amb l'organització alemanya Nabu.

Pàgina 1 de 15

Enguany tenim un repte, llançam la ILP "Avui per demà" per garantir el benestar de les generacions futures. Entra a http://avuiperdema.org i informa't de com pots contribuir al canvi.

Necessitam la teva signatura i la teva implicació!

uneixtealgob