Transport i infrastructures

Transport i infrastructures (141)

La mobilitat i totes les infrastructures vinculades al transport i al consum i explotació dels recursos naturals, han esdevingut una de les línies de treball més actives de l'entitat amb algunes de les campanyes més significatives i amb més implicació social: campanyes contra la planificació de carreteres, per la reivindicació del transport públic, per l'extensió de la xarxa ferroviària, campanyes contra l'ampliació del Port i Aeroport de Palma i per exemple, la Iniciativa Legislativa Popular impulsada contra la incineradora, i altres campanyes o posicionament públics contra la dessalació o per una generació elèctrica lliure de carbó amb el debat obert de les energies renovables...

Organitzacions veïnals, socials i ecologistes de tot l’estat ens concentram avui per demanar que es limiti l'entrada de creuers en els ports per raons de salut pública enfront de la covid-19, d'emergència climàtica i d'impacte social.

Barcelona, València, Palma, Tarragona, A Coruña i Vigo s'uneixen contra el retorn del turisme de megacreuers i les ampliacions dels seus ports.

Aquest dissabte, 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, entitats ciutadanes convoquen una concentració a la Plaça d'Espanya de Palma per expressar les seves demandes a les institucions.

Comunicat de la Plataforma Antiautopista 17 de maig de 2021

La Plataforma contra els Megacreuers es pronuncia després del Ple del Parlament d'ahir, a on el PP va presentar una moció sobre la moratòria de creuers

El GOB exigeix al Govern Armengol que denúnciï el negoci il·lícit de la família Barceló i no accepti diàleg ni interlocució, mentre segueixi fent negoci amb la vulneració dels drets humans fonamentals, beneficiant-se de la deportació de les persones migrants. 

En una carta a la presidenta del Consell de Mallorca, les entitats reiteren la necessitat d'establir una moratòria del turisme de creuers fins que no estiguin clars els plans de contingència sanitària i els impactes socials i ambientals.

Pàgina 1 de 12
DÓNA per AQUESTA CAMPANYA
Les accions per la incidència política, la transformació social i la conservació de la biodiversitat necessiten el teu suport
1€ 3€ Altre import:

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.