Dimecres, 17 Novembre 2010 00:00

17/11/10 El GOB qualifica d'esperpèntiques les noves obres del departament de carreteres del Consell.

En marxa, el macro-pont a Son Espases i ara l'anunci d'un enllaç a tres nivells devora el Camí Salard. Cap on ens "condueixen" els nostres governants? On és el canvi de concepció en matèria d'infrastructures viàries?

Dimecres, 17 de novembre de 2010

El GOB qualifica d'esperpèntiques les noves obres del departament de carreteres del Consell.
En marxa, el macro-pont a Son Espases i ara l'anunci d'un enllaç a tres nivells devora el Camí Salard. Cap on ens "condueixen" els nostres governants? On és el canvi de concepció en matèria d'infrastructures viàries?


Després de la intensa campanya liderada pel GOB contra la revisió del Pla Directori Sectorial de Carreteres, que el Consell va aprovar el mes de desembre de l'any passat, les actuacions del departament de Carreteres no fan més que confirmar el que des de l'Assemblea de col·lectius contra el Pla de Carreteres anunciaven amb l'oposició al nou instrument de planificació viària: més del mateix.

Ens trobam davant de l'execució d'una infrastructura brutal per donar sortida a la problemàtica dels  accessos a l'hospital de Son Espases, símbol ja per sí mateix, del descrèdit polític dels nostres actuals governants. I ara, en plena polèmica sobre la inviable urbanització de Son Bordoi, el bulevar del passeig marítim amb el Palau de Congressos d'esfereïdor teló de fons, l'anunci de les obres del 2on cinturó, la retirada del Projecte de Rehabilitació Integral de la Platja de Palma i discussió del traçat òptim del tramvia amb destinació final a l'aeroport, ens anuncien una intersecció a tres nivells com a solució per reorganitzar els accessos a Palma, Es Molinar i Es Coll de'n Rebassa, i així acabar de consolidar la maranya d'asfalt que suposadament ha de solucionar la problemàtica dels accessos a Palma. La credibilitat dels responsables polítics del Consell, pel que fa als seus anuncis d'impulsar necessàriament una manera diferent de concebre la mobilitat queda realment compromesa davant aquests anuncis.


És aquesta la solució? rotundament NO. Què fa falta que els plantegem perquè se n'adonin que estan fent més del mateix d'allò pel que no varen dubtar a posar-se darrera una pancarta al costat dels ciutadans que s'hi manifestaren en contra?

Llegir 837 vegades Darrera modificació el Divendres, 15 Juny 2012 13:35

festedelgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.