Dimecres, 13 abril 2022 12:43

La Plataforma contra els Megacreuers sol·licita reunir-se amb el conseller de Turisme

La Plataforma contra els Megacreuers, hem sol·licitat formalment reunir-mos amb el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball del Govern de les Illes Balears, el Sr. Iago Negueruela, davant la nostra preocupació davant l'estratègia que semblen estar prenent les autoritats pel que fa al tràfic de creuers al port de Palma.
En aquest sentit, hem demanat que es donin explicacions públiques sobre els motius pels quals s'ha romput l’acord relatiu a l’afluència simultània de megacreuers al port de Palma, que ell mateix va signar amb les navilieres a Hamburg el passat mes de desembre. Recordam que el passat 24 de març varen atracar al port de Palma els megacreuers Mein Schiff 6, de 295 metres d’eslora, el MSC Fantasia, de 333 m, i el Regal Princess, de 330 m.
 
D'una altra banda, la Plataforma contra els megacreuers demana explicacions sobre com es farà el seguiment i de quina manera seran accessibles per a la ciutadania les dades de nombre de passatgers, per al seu còmput diari i setmanal. 
 
Així mateix, se sol·licita la descripció i definició de “megacreuer” tal com es va definir a l'acord que es va fer públic amb les navilieres.
 
Per abordar tots aquests temes, i en l'exercici del dret d'informació i participació ciutadana, la Plataforma contra els Megacreuers ha sol·licitat una reunió amb el Sr. Negueruela.
Llegir 66 vegades Darrera modificació el Dijous, 21 abril 2022 13:04

Enguany tenim un repte, llançam la ILP "Avui per demà" per garantir el benestar de les generacions futures. Entra a http://avuiperdema.org i informa't de com pots contribuir al canvi.

Necessitam la teva signatura i la teva implicació!

uneixtealgob