Dijous, 15 abril 2021 12:25

Set entitats demanam que el proper ple de l'Ajuntament de Palma obri una via de diàleg per a Nuredduna

Les entitats ciutadanes han demanat a tots els grups municipals de l’Ajuntament de Palma que presentin a Ple la següent proposta en nom de la ciutadania i a favor de la ciutat.

Donada la controvèrsia suscitada pel projecte que afecta el carrer Nuredduna i el seu entorn, i ja que hi ha nombroses entitats ciutadanes -PIMECO, AFEDECO, GOB, Flipau amb Pere Garau, ARCA, Associació de Comerciants del Mercat de Pere Garau i la Junta Directiva de l’Associació de Veïns i Veïnes de Pere Garau- que manifesten dubtes al respecte, en un acte d’aprofundiment dins la democràcia participativa, aquest Ple decideix que l’Ajuntament de Palma desenvolupi una iniciativa cap a la restitució d'un diàleg constructiu i, si hi cap, la rectificació del futur de l’Eix Cívic de Nuredduna-Pere Garau.

-----------------

Les novetats respecte a altres iniciatives que s’hagin pogut presentar a altres Plens són vàries:

1. És una proposta que parteix directament de la ciutadania i de la qual es poden fer ressò els partits.

2. No es demana d'entrada la retirada de projecte, si no que s’obri la possibilitat de la rectificació i el diàleg.

3. Pot ser vist amb molts bons ulls per una part important de votants i membres dels tres partits de govern.

4. Podria ser la primera passa cap a un projecte que comptés amb la unanimitat de partits i ciutadania.

Entre el dia d’avui i el del Ple hi ha molts dies per pensar i sumar-se al sentit comú del diàleg, el pacte i la rectificació, que és el que la gent desitja dels seus polítics. Mentrestant, la campanya Pere Garau molt més que Nuredduna continuarà fent feina.

Llegir 292 vegades Darrera modificació el Dijous, 15 abril 2021 17:29
DÓNA per AQUESTA CAMPANYA
Les accions per la incidència política, la transformació social i la conservació de la biodiversitat necessiten el teu suport
1€ 3€ Altre import:

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.