Dijous, 01 Octubre 2015 10:22

Un nou compromís polític pel tren de llevant

Membres de la Plataforma pel tren de llevant es reuniren ahir amb els diputats de Podem al Parlament de les Illes Balears, per tal de recollir el compromís d'aquesta formació política en el desenvolupament del tren de llevant.

El grup parlamentari de PODEM ILLES BALEARS, amb els parlamentaris Baltasar Picornell (delegat de medi ambient del partit) i Aitor Marrás han rebut a la plataforma pel tren de Llevant, representada per Pere Cortada i Margalida Ramis (portaveu del GOB). Han assistit a la reunió membres dels cercles de Capdepera i Son Servera que han convocat la reunió.

Alberto Jarabo,en nom del grup parlamentari de PODEM ILLES BALEARS ha signat el compromís pel tren de Llevant i ha manifestat que recolzarà i impulsarà des de el Parlament Balear i al Congrés de Diputats totes les iniciatives per tal que es duguin a terme les inversions previstes al conveni ferroviari i s'acabin les obres del tren de Llevant aquesta legislatura.

A la reunió des del GOB, insistirem que la revisió/renegociació del conveni ferroviari amb l'Estat Espanyol i l'impuls d'una vertadera política integral de transports, són les claus per la integració efectiva del Tren de Llevant en la xarxa de transport públic sostenible de Mallorca i insistirem que això requereix una forta voluntat política i una coordinació àgil i efectiva entre les diferents administracions amb competències sobre el tema (transport, carreteres, etc) i entre els partits amb poder de decisió al Govern i Parlament.

Amb el suport de PODEM ara és una ampla majoria de diputats del Parlament de les Illes Balears els que tenen el compromís d'acabar aquesta obra tan necessària pel Llevant.

 

Llegir 1656 vegades

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.