Usos i aprofitaments

Usos i aprofitaments (32)

La biodiversitat del nostre entorn és objecte de diferents usos i aprofitaments que en principi poden ser sostenibles sempre que l’ús es faci de forma racional. Entre aquests aprofitaments podem citar com a destacables els usos selvícoles, la caça, la pesca i les activitats de lleure als espais naturals. Des del GOB incidim sobre aquests àmbits reclamant la dotació de la normativa necessària per a una correcta regulació, i denunciant els casos en que es fa un mal ús d’aquests recursos naturals.

L’examen al caçador i la dotació d’agents de medi ambient són temes pendents i molt importants que el Consell de Mallorca ha de prioritzar a l’agenda.

El GOB aplaudeix la decisió de l'Ajuntament de Palma de no acollir-se al pla marc de caça

Davant el discurs triomfalista de les administracions ressaltant l'important impacte econòmic dels creuers a la Ciutat, el GOB contraposa la saturació de la ciutat, la conversió de la ciutat en una ciutat-escenari, la contaminació de l'aire, el consum d'aigua i la producció de residus que generen les més de 8.000 persones que pot arribar a transportar.

Demanam la retirada de les ocupacions sense llicència i el corresponent expedient d'infracció si és el cas. 

Després de la revisió dels plànols de distribució de les ocupacions i instal·lacions de temporada, hem constatat que algunes no compleixen la Llei de Costes, per això demanam que es revisin els plànols i no s'autoritzin les instal·lacions i activitats que no compleixin la llei.

A causa de l’impacte sobre la qualitat de les aigües, la normativa actual ja no permetria aquest projecte.

Pàgina 1 de 3

festegob

Butlletí setmanal

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.