Usos i aprofitaments

Usos i aprofitaments (35)

La biodiversitat del nostre entorn és objecte de diferents usos i aprofitaments que en principi poden ser sostenibles sempre que l’ús es faci de forma racional. Entre aquests aprofitaments podem citar com a destacables els usos selvícoles, la caça, la pesca i les activitats de lleure als espais naturals. Des del GOB incidim sobre aquests àmbits reclamant la dotació de la normativa necessària per a una correcta regulació, i denunciant els casos en que es fa un mal ús d’aquests recursos naturals.

La terrassa i piscina de l’Hotel Cala Vinyes, el complex Puro Beach a Can Pastilla o la terrassa i piscina de l’Hotel Daina al Port de Pollença, en són tres exemples

El GOB impulsa aquesta figura per crear espais on la caça està prohibida

Només 18 dels 53 municipis de Mallorca s’han adherit fins avui al pla marc de caça

L’examen al caçador i la dotació d’agents de medi ambient són temes pendents i molt importants que el Consell de Mallorca ha de prioritzar a l’agenda.

El GOB aplaudeix la decisió de l'Ajuntament de Palma de no acollir-se al pla marc de caça

Davant el discurs triomfalista de les administracions ressaltant l'important impacte econòmic dels creuers a la Ciutat, el GOB contraposa la saturació de la ciutat, la conversió de la ciutat en una ciutat-escenari, la contaminació de l'aire, el consum d'aigua i la producció de residus que generen les més de 8.000 persones que pot arribar a transportar.

Pàgina 1 de 3

festegob

Butlletí setmanal

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.