Ornitologia

03/05/2013 Èxit de participació en el curs d’iniciació a l’ornitologia

 

Una vegada més una nova convocatòria d’un curs d’iniciació a l’ornitologia per part del GOB- Mallorca cobreix, en pocs dies, totes les places ofertes.


Una vegada més una nova convocatòria d’un curs d’iniciació a l’ornitologia per part del GOB- Mallorca cobreix, en pocs dies, totes les places ofertes. És una realitat que la nostra societat mostra cada vegada més un major interès pel coneixement de la natura. Ja no ens basta sortir al camp o visitar els nostres espais naturals, volem conèixer el que veim, observam o fotografiam, i el que és més important encara, volem ajudar a conserva-ho, i que millor forma de fer-ho que aprendre de ma dels experts.

És així com fa uns mesos, davant la reiterada demanda d’alguns dels seus socis per iniciar-se en el tema ornitològic, el GOB-Mallorca organitzà un curs d’iniciació que va tenir lloc el passat mes d’abril , i que comptà amb el suport i participació dels ornitòlegs experts de l’entitat. D’aquesta forma socis i no socis del grup ecologista han pogut gaudir de 6 hores lectives i molt intenses dedicades al món dels aucells, on s’han abordat temes que anaven des del material necessari per observar aus, passant pel seu procés evolutiu i fins a conèixer detalls de la seva vida i reproducció. També la descoberta de llocs on anar a observar aucells o que podem fer per ajudar a la seva conservació varen ser temàtiques que despertaren molt interès. El curs se va completar amb dues sortides pràctiques, una primera a la col·lecció ornitològica del Museu d’Artà i una segona al Parc Natural de s’Albufera de Mallorca.

 

El GOB-Mallorca agraeix la participació dels ponents al curs Pere Vicens, Lluis Parpal, Rafel Mas, Cati Artigues, Pere J. Garcias, Xavier Llabrés, Antoni Muñoz i Manolo Suàrez , i molt especialment a tots els alumnes assistents que ja formen part d’una nova fornada d’ornitòlegs.

Ajuda’ns a seguir impulsant aquesta i altres línies de treball

Més notícies de la mateixa àrea temàtica

Notícies recents