Fes-te soci-empresa

[Vull anar directament al formulari per fer-me del GOB]

 

 

És gràcies als nostres socis i voluntaris que podem dur a terme les nostres accions i campanyes a favor del territori, els espais naturals, la biodiversitat i els valors ambientals de les Illes Balears.

És gràcies al teu suport que som independents, crítics i autònoms.

És gràcies a tots els que formem el GOB que la nostra veu és més forta.

Per aixó, et demanem que et sumis a nosaltres, que fassis el GOB, que reforcis el nostre projecte de conservació del territori i de la biodiversitat de Mallorca.

El GOB el feim tots, acosta’t!

 

Quant costa ser soci/sòcia del GOB?

La quota anual de soci és de 60€, però tenim també quotes per menors d'edat, per a famílies i per empreses. El pagament de la quota es pot fraccionar, i pagar la part corresponent de forma mensual o trimestral. I si et vols fer soci però en aquests moments no pots assumir la quota normal, també et pots acollir a una quota reduïda. Al formulari d'associació et presentam les diferents possibilitats.

 

Què es fa amb els meus diners?

El GOB destina íntegrament les quotes del GOB a desenvolupar les campanyes de protecció del territori i els projectes de conservació, ornitologia, educació ambiental i sensibilització.

L'entitat realitza anualment una auditoria de comptes per assegurar la transparència i rigor en la utilització dels fons que percep. La informació sobre l'estat dels comptes la pots trobar a la seva memòria anual.

Al ser una entitat declarada d’utilitat pública les quotes i donatius desgraven el 75%.

 

 

Quins avantatges té ser soci del GOB?

A més de donar suport a l’entitat, ser soci/a del GOB et permet gaudir de certs avantatges:

Un seguit d’empreses ofereixen descomptes als socis del GOB. Consulta’ls aqui.

Les quotes i donatius fins a 150€ tenen una desgravació del 75% del seu import en l'IRPF de l'any 2016 i 2017.

Si aquesta aportació no surt al teu esborrany de declaració de renda, vol dir que no tenim les teves dades. Contacta amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

A més a més:

  • Tindràs prioritat i descomptes en els nostres productes, cursos i activitats.
  • Tindràs dret d’assistència i vot a les assemblees de socis, on s’informa i debat sobre la activitat del GOB i on podràs expressar les teves opinions i suggeriments. 
  • Tens a la teva disposició el Centre de Documentació Ambiental: biblioteca especialitzada en medi ambient amb servei de préstec, àrea de lectura, 
  • videoteca,...
  • Rebrás informació de primera mà de les nostres campanyes, activitats, accions de voluntariat, formatives, etc. Si no reps el nostre butlletí de notícies clica aquí.