Contribuir al GOB reporta beneficis al territori i la biodiversitat,
a les persones que hi habiten
i també a TU

Banner IRPF3

 

Totes les aportacions que fas al GOB en forma de quotes de socis i/o donatius tenen una desgravació fiscal del 80% els primers 150€. 

Aquesta informació ha de constar al teu esborrany de la Declaració de la Renda. Si veus que no hi apareix escriu un correu sol·licitant el teu certificat de donatiu a info@gobmallorca. 

 

desgravacions 2021

 

Calcula els beneficis fiscals de la teva donació

Calculadora desgravacio IRPF donacions

  

 

Vols fer-te soci?    Vols augmentar la teva quota?    Vols fer una donació? 

 

 

Ara donar més costa menys

L'1 de gener de 2020 es va modificar la llei de règim fiscal de les entitats sense finalitat de lucre i els incentius fiscals al mecenatge, augmentant les desgravacions fiscals i premiant els socis més fidels.
Els primers 150€ de la quota de socis i donatius desgraven un 80%.
A les quanties superiors a 150 euros s’hi aplica una desgravació del 35% que aumenta fins al 40% si ets un soci compromès i ja vas donar una quantia igual o superior en els dos exercicis anteriors. La deducció té un límit del 10% de la base liquidable

 

Si ets una empresa també desgraves

Les persones jurídiques (empreses) poden desgravar de l’Impost de Societats el 35% de la donació. En el cas que hagis fet donacions superiors a 150 euros durant els darrers tres anys fiscals, la deducció augmenta fins al 40%.
La deducció té un límit del 10% de la base imposable de l’Impost de Societats.