Hola.
Bé, les gavines de més enfora diria que són michahellis, i les de primer pla són primers anys de fuscus bastant típiques. Aprofit precissament el missatge per mostrar una fuscus atípica de la mateixa edat, que vaig observar fa cosa d'una setmana i que em va deixar una mica despistat. Així tots anam aprenent...
Si vos fixau té unes cobertores molt pál·lides, tipus argentatus! Comparau per exemple amb aquesta altra, més típica i de la mateixa edat. Observau com les cobertores alars (sobretot les grans cobertores) són molt més fosques.
També dins les fuscus hi ha una enorme variació entre exemplars, com veis.
Salut!
Amor, alenteix-te. El final mai és tan divertit com l'inici. Per favor, continua essent un infant en algun lloc del teu cor.
Original of the species, U2
Aprofito per afegir que aquesta setmana, al port de Palma, he vist més gavines fosques (Larus fuscus) que mai, sobre tot de primer hivern. Amés, com que hi ha algunes que és difícil dir si son o no son (com Maties ha dit), segur que hi han més de les que jo he pogut veure de cop M'extranya que ni Maties ni Miquel hagin dit res d'això.Una mica de memòria podri dir que, com a mínim, un 7% del total eren fuscus de primer hivern sobre un grup de 300 gavines concentrades al port. Amés de uns pocs adults i de segon hivern.
La semana pasada (31 octubre) había 28 Larus fuscus de 1w, 1 de 2W y 1 adulto. En total 30 individuos. Precisamente la foto era para animar a nuestros ornitólogos a mirar un poco más las gaviotas.
El invierno pasado tuvimos una entrada de 40 individuos en una semana.
Es una especie común en el Puerto, incluso se observa algún ejemplar durante el verano (subadultos).