OCTUBRE CENS DE VOLTORS

Activitats relacionades amb l'estudi i conservació del nostre patrimoni natural
Respon
InfoNaturalista
Member
Entrades: 201
Membre des de: dv. maig 08, 2009 12:58 pm

OCTUBRE CENS DE VOLTORS

Entrada Autor: InfoNaturalista »

Hola a tot@s!

Desitjant que tots estigueu bons i sans, vos convocam al Cens de voltor que tindrà lloc el pròxim mes d'octubre a les Illes.

La Conselleria de Medi ambient ha encarregat a SEO-virot l'organització d'un cens de voltor negre per enguany. Com sabeu, aquests censos s'han realitzat durant molts d'anys a Mallorca, especialment quan l'espècie patia problemes greus de conservació. Després de molts d'anys en els quals moltes entitats i persones s'han implicat en la recuperació de les seves poblacions, l'espècie sembla tenir ara una població estable i els censos s'han espaiat molt en el temps, però ara toca repetir l'experiència per saber el nombre aproximat d'exemplars que volen a l'illa.

Bàsicament es demanen dues coses: gent per observar i censar, i fotògrafs amb teles llargs. Tots ells compartiran espai als diferents punts d'observació establerts. La idea és poder aportar informació sobre qualsevol marca que permetin identificar quants més voltors possibles. D'aquí s'extraurà un nombre total aplicant un mètode estadístic.

Adjuntam el cartell que ens han fet arribar els organitzadors de cens. En ell trobareu una direcció per donar-vos d'alta al grup de WSP de contacte amb els participants. El cens està previst per a finals d'octubre, Evidentment si vols participar, però no vols entrar al grup de wsp, ens pots enviar un correu-e a ornitologia@gobmallorca.com i t'anirem informant. Més endavant es convocaran reunions per aclarir dubtes.

Salut!
InfoNaturalista
Imatge
Respon