Mallorca collapse arxius

Què feim

Què feim


Atenent el menyspreu absolut demostrat pels governants actuals pel territori, el medi ambient i la societat, cal fer un front comú.

Moltes iniciatives, plataformes i col·lectius han aparegut amb ganes de treballar per canviar les regles del joc. Ens cal estar atents i reaccionar davant les conseqüències del panorama legislatiu i regulatori que han impulsat en matèria de turisme, ordenació del territori, urbanisme, espais naturals, gestió dels recursos, etc. que són fruit d’una estratègia silenciosa i silenciada, que encara no permet visualitzar tot el que representa, però de difícil marxa enrere i que deixa Mallorca en mans del millor postor.

Per això organitzam xerrades, debats, reunions per establir vincles i accions conjuntes, denunciam públicament a través dels mitjans que, en cada cas, consideram més adients, removem consciències, apuntam els responsables i facilitam eines per a l’acció i la difusió.

Xerrades arreu de Mallorca

El passat divendres 8 de novembre, va tenir lloc la primera xerrada a sa Pobla, convocada pel col·lectiu Arran Mallorca i el GOB a sa Congregació.

Una trentena de persones hi assistiren i debateren sobre la situació actual i possibles solucions.

Resten pendents de confirmar xerrades a Santa Maria, Santa Margalida, Manacor, Sineu, Alaró, etc.

Podeu consultar les xerrades previstes a l’apartat Agenda.


Si voleu fer-ne una al vostre poble, només cal que vos poseu en contacte amb nosaltres a través del correu-e: info@gobmallorca.com o al telèfon 971496060

Ajuda’ns a seguir impulsant aquesta i altres línies de treball

Més notícies de la mateixa àrea temàtica

Notícies recents