1

  1

  2

  2

  3

  3

  4

  4

  Vols informar-nos d'una agressió ambiental?

  Diàriament els ciutadans som testimonis de moltíssimes agressions ambientals, i una part d'elles constitueixen infraccions o delictes contra el medi ambient i el territori.  La via més directa per posar aquestes situacions en coneixement de les autoritats és contactant amb els Agents de Medi Ambient de la Comunitat Autònoma a través del telèfon 112 o amb el Servei de Protecció de la Naturalesa de la Guàrdia Civil (Seprona) telefonant al 062.

  En els casos en que es requereixi una intervenció immediata per verificar la infracció, com per exemple el fondeig sobre posidònia, la via adequada és la cridada al telèfon d'emergències 112.

  Tot i això, si vols també pots fer-nos arribar la informació a nosaltres. Des del GOB valorarem la situació, i en cas de ser adient podrem interposar la denúncia administrativa o penal pertinent. A més a més, si el cas ho requereix, realitzarem també denúncia pública a través dels mitjans de comunicació.

  La teva denúncia pot ser anònima, si així ho desitges, però t'agrairem que ens facilitis algunes dades de contacte, només per garantir que si cal, podrem contactar amb tu per ampliar informació i preservant sempre la teva privacitat i la teva identitat.

  Així idò, a continuació posam a la teva disposició un formulari mitjançant el qual ens podràs fer arribar informació sobre qualsveol possible agressió, infracció o delicte ambiental o territorial.

  Gràcies per contribuir a preservar el territori i la biodiversitat!

  Vols que la teva denúncia sigui anònima i que sigui el GOB que faci les accions que consideri oportunes?
  Acceptes que el GOB, si és necessari, es posi en contacte amb tu per ampliar informació sobre aquesta denúncia?
  Nom i llinatges
  Adreça completa
  Telefon
  Correu-e

  Motiu de la denúncia

  Quin tipus d'agressió ambiental has observat? Data
  Localització
  Pressumpte responsable dels fets
  Més informació detallada
  Pots adjuntar fins a tres imatges

  El GOB i tu

  Vols rebre el nostre butlletí informatiu?
  Ets soci?

  Gràcies pel teu suport!

  L'aportació econòmica dels socis és fonamental pel funcionament de la nostra entitat. Per a qualsevol cosa que ens vulguis comunicar, ja saps que estam a la teva disposició.

  Et convidam a sumar-te al GOB!

  Si vols saber més sobre el nostre funcionament, visita aquesta plana, i si encara vols saber més, contacta'ns.

  Aquí trobaràs el formulari d'associació