Fes un llegat solidari

Què és un llegat solidari?
Un llegat solidari consisteix a realitzar una donació en el teu testament al GOB amb la finalitat de continuar construint un futur per la nostra illa.

Fent un testament solidari pots donar un bé específic (immoble, cotxe, obra d’art), una quantitat econòmica determinada, o un dret (una prestació, un percentatge patrimonial…).

Aquesta acció ha de constar en el testament i indicar-se de forma expressa i no pot perjudicar els hereus, garantint que així el 100% de la teva donació arribarà al GOB i ajudarà de manera duradora a la nostra entitat.

Per què un llegat solidari?
Per què trobes que la nostra acció és important per Mallorca i vols contribuir a fer que es mantingui, tu decideixes a l’hora de redactar el testament el que vols deixar al GOB, amb la garantia que es destinarà íntegrament a la nostra acció futura de conservació de la biodiversitat, incidència política campanyes, gestió de la Trapa, mobilització i educació ambiental.

Si vols més informació pots parlar-ne amb persones de confiança, assessors legals o al teu notari, i també pots contactar amb nosaltres a recursos@gobmallorca.com on te donarem la informació que has de tenir per fer constar la nostra entitat en el teu testament.

El procediment és senzill i el resultat és per sempre.