Es Busqueret

Es Busqueret. Núm 47, maig 2019

 

Es Busqueret és la revista de divulgació ornitològica i naturalística del GOB que cerca apropar el món dels aucells als socis, col·laboradors i voluntaris de l’entitat, però també a tota la societat en general com a resposta a increment de l’interès que en ella suscita la nostra natura.

La revista es presenta actualment en format digital i és d’accés totalment gratuït. Es planteja com a principal objectiu convertir-se en una revista de divulgació naturalística referent a les Illes Balears sobre la divulgació ornitològica, naturalística i conservació del medi natural de forma didàctica i propera, a través d’uns continguts sempre rigorosos.

La revista es redacta íntegrament en català i abasta l’àmbit balear.

Cada número és publicat íntegrament per voluntaris, de forma altruïsta i desinteressada. Aquests s’organitzen a través d’’un comitè editorial i un equip de col·laboradors que s’encarreguen d’escollir les temàtiques i organitzar els continguts sobre la base de les activitats i la informació que genera el mateix grup d’ornitòlegs de les Illes Balears.

L’equip de col·laboradors està format bàsicament per ornitòlegs experts, anelladors, naturalistes, biòlegs, fotògrafs de natura, dibuixants, il·lustradors, educadors ambientals, periodistes, comunicadors, dissenyadors gràfics, especialistes informàtics, filòlegs, . que són els que formen el cor d’ ES BUSQUERET i fan possible que la revista sigui, any rere any, una realitat a l’abast de tothom.

El número actual de la revista i tots els números anteriors poden ser consultats i descarregats gratuïtament a la plana www.esbusqueret.com. S’ofereix la versió en PDF o la visualització en format FLASH.

La revista ofereix més informació a través d’un perfil de Facebook, del qual vos convidam a fer-vos seguidors.

Accedeix des d’aquí a la plana d’Es Busqueret.

 

Ajuda’ns a seguir impulsant aquesta i altres línies de treball

Més notícies de la mateixa àrea temàtica

Notícies recents