Educació ambiental

El Gob inicia la temporada 19-20 del seu grup infantil i juvenil

Començam amb un missatge reivindicatiu: “cuidem els nostres mars, sos posidònia”

Avui diumenge, els integrants del grup infantil i juvenil del GOB han realitzat la primera sortida de la temporada. Han recorregut diversos itineraris del PN de Mondragó en els què s’ha pogut conèixer i gaudir dels valors naturals que ofereixen i treballar aspectes tant importants com la protecció dels nostres mars i oceans. En aquesta ocasió, a més, s’ha fet un pas més i han desplegat una lona demanant la protecció de les praderies de posidònia, que constitueixen una comunitat clímax en el nostre mar mediterrani.

El grup infantil i juvenil, format per 71 sòcies i socis del GOB d’entre 6 a 14 anys, segueixen un programa d’educació ambiental en el que és realitza una sortida mensual durant tot el curs escolar. Aquest curs, per a cada una de les sortides, es plantejarà una problemàtica ambiental diferent, que requereixi implicació social i política per resoldre’s, aquestes, s’abordaran en clau positiva, defugint de catastrofismes, i sobretot es donaran eines per poder-hi actuar. La d’avui ha sigut la primera, la protecció del medi marí, i el grup ja ha fet la primera de les actuacions: demanar responsabilitat per la seva protecció.

Ajuda’ns a seguir impulsant aquesta i altres línies de treball

Més notícies de la mateixa àrea temàtica

Notícies recents