General

Esperaràs 50 anys més?

Ara és l’hora. No t’ho pensis més, fes-te del GOB.

El GOB llança una nova campanya de socis i sòcies apel·lant en els seus seguidors, col·laboradors i a totes les persones que donen suport a la feina i reivindicacions de l’entitat però que encara no s’han fet sòcies.

Així, el GOB interpela a aquelles persones amb un compromís ferm per la natura i el territori, que gaudeixen de l’entorn, que estan preocupades per la turistificació i la emergència climàtica, a que facin una passa més, es facin sòcies de l’entitat i donin suport a la feina de protecció del territori,conservació de la biodiversitat i transformació social que realitza el GOB a Mallorca.

El GOB llança també, i en paral·lel, una acció on apel·len a la complicitat dels nombrosos socis actuals, per que siguin els ambaixadors d’aquesta campanya i en parlin als seus amics, familiars i coneguts. Ningú com el propi soci per poder transmetre la feina del GOB en aquests 50 anys de lluita ecologista a Mallorca. 

I, és en motiu del 50 aniversari i acabant aquest any de celebracions, que el GOB vol fer una campanya especial. Per això, aquestes dues iniciatives tendran premi. Participant des d’avui fins el dia 22 de desembre tots els nous socis s’enduran una samarreta commemorativa dels 50 anys i participaran en el sorteig d’una panera de productes locals i ecològics. I, evidentment els socis impulsors també veuran recompensada la seva tasca de divulgació, amb una samarreta de la seva elecció i amb la participació en el sorteig d’una altra panera idèntica de productes locals i ecològics, del supermercat cooperatiu Terranostra, valorada també en en 125€. 

Fes-te soci ja: https://www.gobmallorca.com/fes-te-soci-a/

Ajuda’ns a seguir impulsant aquesta i altres línies de treball

Més notícies de la mateixa àrea temàtica

Notícies recents