GeneralNotes informatives

Hilari Morales, ens ha deixat un dels històrics del GOB Mallorca

Avui  ens hem assabentat de la trista notícia de la mort d’Hilari Morales Martínez, membre fundador del GOB, fundador també de Jardins de Tramuntana i col·laborador magnífic en l’Atles d’Aucles Nidificants, 1983-1994.

Hilari va ser una persona molt activa dins de l’entitat, amb un caràcter alegre i proper, i un gran aficionat a l’ornitologia.

Joan Mayol parla d’ell al seu llibre “El naixement del GOB. Un record personal”:

“N’Hilari Morales va tenir un paper importantíssim els primers anys (del GOB): és un excel·lent ornitòleg, autodidacta (la seva habilitat per afinar nius no ha estat mai superada!), i té un optimisme vital i una simpatia personal encomanadissos. En Casasayas va tenir l’encert de confiar-li les relacions públiques del GOB, una tasca que va assumir amb un èxit notable. La seva feina de monitor i cuiner en els primers campaments és recordada per molts.”

Imatge dels 8 primers socis del GOB

La seva pèrdua deixa un gran buit, i des del GOB feim així un reconeixement a la seva figura i acompanyam a familiars i amics en el dol per la pèrdua inestimable de Hilari.

Ajuda’ns a seguir impulsant aquesta i altres línies de treball

Més notícies de la mateixa àrea temàtica

Notícies recents