Menys turisme, més vida: escalfam motors.

“Més massificació és menys” va ser el lema d’una de les campanyes del GOB al 2018 i sota el crida “Menys Turisme, més vida” divendres passat es varen trobar més de 300 persones per abordar propostes que visibilitzin els malestars col·lectius i la precarització vital que creix any rere any a un ritme paral·lel a l’augment del nombre de turistes. El que cada dia constatam és que mentre el negoci turístic segueix rodant, les persones residents ens enfrontem a una realitat de creixent precarietat i explotació laboral, falta d’accés a l’habitatge i encariment de la vida. Dones, joves i comunitats migrants segueixen veient com augmenta la desigualtat.

L’assemblea oberta que va tenir lloc a Sineu divendres passat tenia per objectiu enfocar la força col·lectiva a visibilitzar i exigir solucions a les qüestions socials i ecològiques urgents i enfrontar la necessitat de de cara a plantejar una vertadera transformació de model econòmic que és el que les illes necessiten.

Es varen recollir moltes propostes i vies d’organització enfocades a la mobilització i l’acció per exigir la resposta política i organitzar-nos.  Des de l’assemblea “Menys Turisme, més vida” i el GOB recordam que hem habilitat un formulari per seguir recollint propostes per tal d’articular la resposta social a aquesta situació:

Formulari per a contacte i propostes: https://forms.gle/g7ebQHCThc6a4pS76

I que podeu seguir totes les novetats que es vagin succeint en relació en aquest tema a les xarxes de la Contracimera i del GOB (twitter i instagram):

@contracimera

@gobmallorca

I al canals de telegram  i whatsapp habilitats específicament:

Canal de Telegram: https://t.me/MenysTurismeMesVida

Canal de WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029Vaek4g3HVvTWfKqRSN3P

 

Per altra banda, recordar que la iniciativa impulsada pel Banc de Temps de Sencelles, ens convoca a totes i tots aquest dissabte pel tema de l’habitatge. Serà la primera de moltes! Escalfam motors!

Tags: #MenysTurismeMésVida, #MésMassificacióÉsMenys

Ajuda’ns a seguir impulsant aquesta i altres línies de treball

Més notícies de la mateixa àrea temàtica

Notícies recents