Grup infantil i juvenil del GOB

 

gigj2

 

Què és?
El grup infantil i juvenil del GOB pretén ser un espai de trobada on afavorir que nins i nines que en formen part desenvolupin una relació positiva amb el medi natural que els envolta.

 

Qui som?
El grup està format per nins i nines d’entre 6 a 14 anys i un equip multidisciplinar d’educadores.
El grup es divideix en dos per ajustar els continguts que es treballen a cada nivell de desenvolupament: grup infantil de 6 a 10 anys i el grup juvenil de 11 a 14anys.

 

Què feim?
Cada curs escolar desenvolupam una programació d’activitats que inclou:

• una sortida mensual, (generalment els 3r diumenge de cada mes)
• una acampada de cap de setmana per primavera
• un campament d’estiu.

En cada una de les sortides integram diferents tipologies d’activitats: excursionisme, voluntariat, activitat de lleure, xerrades d’experts... amb l’intenció que els nostres nins i nines gaudeixin de la sortida alhora que van adquirint de manera natural i progressiva els coneixements, habilitats, aptituds i hàbits que els hi puguin ser útils per poder actuar en la protecció i conservació del medi ambient.
I amb aquest mateix objectiu, el projecte educatiu també treballa transversalment amb qüestions com l’alimentació saludable, l’autonomia, les relacions amb els companys...
Generalment el punt de trobada és a Palma i el desplaçament el feim amb bus.

GIGJ1

 

 Les dates previstes per a les sortides del curs 19-20 son aquestes:

cartell grups 19 20

 

 

Vull formar part del grup infantil i juvenil

A l’inici de cada temporada, el mes de setembre, es convoca una reunió de pares i mares en la que s’informa de tots aquells aspectes de la nova temporada i del funcionamenmt general del grup. Si vols ser avisat en el moment de la convocatòria escriu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i deixa’ns el teu contacte. A partir d’aquell dia s’obren les inscripcions.

Si la temporada ja s’ha iniciat es poden inscriure en qualsevol moment.

En qualsevol cas:

1. Per formar part del grup de nins i nines cal que el nin o nina sigui soci del GOB.

2. Un cop ets soci has d’emplenar el full d’inscripció (descarrega'l aquí en format pdf editable), imprimeix-lo  i adjunta una foto, una fotocòpia del DNI i de la targeta sanitària.
Ens ho pots fer arribar presencialment a les nostres oficines: c/ Manuel Sanchís Guarner, 10.Palma o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

3. La quota de participació és de 140€ anuals. El cobrament de la quota es fa per domiciliació bancària al mateix compte corrent que haureu facilitat per al cobrament de la quota de soci i es fa en 2 fraccionaments (febrer i juny).

Vull formar part de l’equip d’educadors

Si estàs interessat enformar part de l’equip d’educador@s del GOB que defineix el projecte educatiu dels grups, dissenya la programació i acompanya els nins i nens de les sortides, seràs molt benvinguda!

Escriu-nos un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i ens posarem en contacte amb tu.