Com a òrgan ambiental ha d'assumir i liderar la necessitat d'actuar assumint la situació d'emergència climàtica.

 

Cal tenir en compte la contrastada i important incidència de l'aviació en relació a l'emissió de  gasos d'efecte hivernacle. I el pes del l'aviació en la petjada de la indústria turística. Un 69% de les emissions de  GEI associats al turisme global correspon als vols turístics tal i com posa de manifest l'article "Carbon Foorprint of Global Tourism" publicat a la revista Nature.


El GOB ha informat avui a la Ponència Tècnica d’Urbanisme del Consell de Mallorca en relació a les al·legacions presentades contràries a la modificació puntual del PGOU de Felanitx que pretén exonerar l’índex d’intensitat turística las establiments d’interior i la delimitació dels nuclis antics de Felanitx i Portocolom.

Més d'una trentena d'entitats ciutadanes exigeixen una moratòria per a la contractació de creuers i megacreuers en el port de Palma i per a regular la visita de creueristes

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.