El GOB considera poc assenyat que l'Ajuntament d'Artà pretengui incorporar a les seves NNSS una delimitació del Ministeri que ha estat recorreguda als jutjats per part de la promotora i que per tant, no es ferme.

Les conseqüències urbanístiques de la resolució del recurs són prou importants com perquè l'Ajuntament actuï amb prudència davant la possibilitat de que la Illeta s'acabi urbanitzant tota o en part.

Des del GOB consideram que l'Ajuntament ha de valorar totes les possibilitats per garantir la protecció del 100% de la Illeta de Molí den Regalat.

El GOB ha presentat un escrit al Ministeri advertint de les deficiències del Document Ambiental presentat per la promotora després que se'ls exigís la tramitació ambiental.

Tot i no haver fet la tramitació ambiental, el projecte d'ampliació -ara paralitzat- va ser autoritzat per Autoritat Portuària, motiu pel qual el GOB ha interposat recurs contra l'autorització.

Comença la temporada també per a la navegació

festegob

Butlletí setmanal

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.