Dilluns, 21 Desembre 2009 00:00

21/12/09 Els socis i sòcies del GOB atorguen els tradicionals premis Alzina i Ciment 2009

21 de desembre 2009

Els socis i sòcies del GOB atorguen els tradicionals premis Alzina i Ciment 2009


Ahir va tenir lloc a Inca el tradicional dinar anual de socis i sòcies del GOB, en el decurs del qual es van lliurar els premis Alzina que els socis votaren l’any passat i que foren recollits per la Plataforma son Real no té Preu, el Col·lectiu en Defensa de Lluc i la Plataforma en favor del tren.

Així mateix es van votar els premis Alzina i Ciment 2009 (cinc candidats en cada cas), i els tres guanyadors en cada categoria foren aquests:


Premis Alzina:
- Les Cooperatives de consum ecològic, per estimular la producció agrícola ecològica i el consum saludable
- Paco Donate, regidor de l’ajuntament de Palma, per impulsar infrastructures que milloren la mobilitat ciutadana a Ciutat (eixos cívics, millora del transport públic, carrils bici, ..).
- Ajuntament d’Esporles, per les millores en la recollida selectiva de residus sòlids urbans.

Premis Ciment:

- Guillem Ginard, actual batle de Campos, per la seva defensa del la construcció d’un camp de golf a Son Baco.
- Ple del Consell de Mallorca, per l’aprovació d’un pla de carreteres que suposa el manteniment d’un model de mobilitat que afavoreix el cotxe particular i un consum de territori exagerat.
- Enverinadors de la finca de Llucamet, Llucmajor, per haver enverinat 3 milanes i haver mort a tirs altres exemplars d’espècies protegides.

Igualment es feu un petit reconeixement a Anthony Bonner i Francesc de B. Moll, membres històrics del GOB, pel seu compromís al llarg de tants d’anys amb els valors que defensa la nostra entitat.

Llegir 1387 vegades Darrera modificació el Dilluns, 13 Juliol 2015 19:11

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.