Dimecres, 25 Agost 2010 01:00

25/08/10 El GOB vol donar l’enhorabona al Govern i a l’Ajuntament de Pollença per l’obertura de l’Oficina d’Informació Ornitològica de La Gola.

Des del GOB volem expressar el nostre suport a l’obertura ahir dimarts d’una oficina d’informació ornitològica a La Gola, al Port de Pollença.

 

Dimecres, 25 d’agost de 2010

El GOB vol donar l’enhorabona al Govern i a l’Ajuntament de Pollença per l’obertura de l’Oficina d’Informació Ornitològica de La Gola.


Des del GOB volem expressar el nostre suport a l’obertura ahir dimarts d’una oficina d’informació ornitològica a La Gola, al Port de Pollença.

Resulta reconfortant observar un canvi de visió de la que ha de ser la imatge de les nostres illes cara al turisme. La promoció del turisme ornitològic suposa un suport a la nostra natura, i el reconeixement del fet que els valors naturals dels que gaudim, són un atractiu turístic de primer ordre per a molts ornitòlegs del centre i nord d’Europa.

L’activitat d’observar aus a la natura interessa a milions de persones a tot Europa, només la British Trust of Ornithology, una de les organitzacions més importants d’Anglaterra (però no la única), té prop de dos milions de socis. Organitzacions semblants es poden trobar a Alemanya, França, Bèlgica, Holanda o Suècia, entre d’altres. Això, juntament amb la facilitat de transport que els hi ofereix la nostra illa des dels seus punts d’origen i sobretot el fet que aquí poden observar espais naturals i espècies d’aus molt diferents a les dels seus països, fan que les possibilitats de creixement del turisme ornitològic sigui més que interessant.

Aquest turisme ve principalment fora de temporada alta, es mou per diferents localitats de l’illa, és respectuós amb el medi i els visitants sovint repeteixen el viatge.

La promoció del turisme ornitològic i natural en general ha d’anar acompanyada d’una protecció i manteniment dels espais naturals que encara ens queden i que fan especials les nostres illes.

Llegir 1397 vegades Darrera modificació el Dijous, 09 Juliol 2015 12:37

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.