Divendres, 30 Octubre 2020 10:58

El Fòrum de la Societat Civil demana al Parlament que tengui en compte en els pressupostos generals el “Pla rector de transició de model econòmic, ecològic i social”

El Ple del Parlament de les Illes Balears va aprovar dimarts passat el sostre de despesa per a l'exercici 2021.

Des del Fòrum de la Societat Civil per a la reconstrucció de les Illes Balears, demanam al Parlament que tengui en compte la nostra proposta d'incloure una partida pressupostària per engegar el “Pla rector de transició de model econòmic, ecològic i social”.

El Ple del Parlament de les Illes Balears va aprovar dimarts passat el sostre de despesa per a l'exercici 2021, el qual va quedar fixat en 4.726 milions d'euros, el que representa un augment del 7,8% respecte a l'exercici anterior.

En aquest context, des del Fòrum de la Societat Civil per a la reconstrucció de les Illes Balears, del que formam part més de vint entitats molt diverses del món de l’associacionisme ciutadà, l’ecologisme, el sindicalisme, l'economia o l'educació i la cultura demanam al Parlament que tengui en compte la nostra proposta d'incloure una partida pressupostària per engegar el “Pla rector de transició de model econòmic, ecològic i social”.

Tal i com vam expressar el passat 14 d'octubre, quan es va presentar el Fòrum precisament a la Sala d'Actes del Parlament, aquest Pla rector, que s'hauria de nodrir amb les nombroses propostes ja presentades per la societat civil els últims mesos, ha de comptar amb un òrgan de gestió i el pressupost necessari per engegar-lo. Així mateix, demanam transparència i participació de la societat civil en la presa de decisions sobre la gestió d'aquest pressupost.

Llegir 451 vegades Darrera modificació el Dimecres, 31 Març 2021 11:51

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.