Divendres, 27 Novembre 2015 14:10

Propostes davant les eleccions estatals del 20 de desembre.

Amb el document «Les eleccions generals i l'ecologisme» el GOB presenta propostes que des de l'ecologisme es consideren irrenunciables per a situar la justícia ambiental i social al centre de les polítiques governamentals.

 

Davant l'escenari de les properes eleccions estatals el GOB fa arribar als partits polítics especialment, i també a la resta de la societat, una sèrie de propostes de política amb implicacions sobre el territori, el medi ambient i les persones.

Pretenem així contribuir i enriquir el debat pre-electoral en les matèries que afecten el nostre futur des del punt de vista del territori, del mediambient, de la biodiversitat i dels recursos naturals.

L’Estat, a pesar del procés autonòmic i de transferència de competències, en manté algunes de molt importants, especialment al cas de les Balears. De fet l’estat conserva les competències bàsiques de la nostra economia: el litoral, els aeroports i els ports d’interès general. Dit d’una altra manera, el nostre entorn i la nostra economia depenent d’una forma transcendent de l’actuació de distints Ministeris. Però també, des de l'Estat es dibuixen les línies de les polítiques en matèria d'aigua i energia, aquesta darrera tan lligada a la incidència sobre el canvi climàtic, política d'habitatges, biodiversitat, pesca, etc. per a les que també presentam les nostres propostes.

 

També ens referim en el document a qüestions que creim que cal abordar pel que fa a l’Administració de Justícia, a l'impuls de la fiscalitat ecològica, així com algunes iniciatives en temes internacionals.

 

Tot plegat, propostes des de l'ecologisme per a situar la justícia ambietal i social al centre de les polítiques governamentals. 

Llegir 1073 vegades Darrera modificació el Dimecres, 02 Desembre 2015 12:49

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.