Divendres, 25 Novembre 2022 12:34

El proper dimarts, 29 de novembre defensarem la ILP "Avui per demà" al Parlament

Després de la intensa campanya que va aconseguir el suport de més de 12.000 persones a la Llei d'Iniciativa Popular de Benestar per a les Generacions Presents i Futures de les Illes Balears, el Parlament ens ha notificat que el proper dimarts, la sessió Plenària, debatrà la presa en consideració de la nostra Iniciativa Legislativa Popular que hem impulsat arreu de les Illes, sota el lema "Avui per Demà".

L’encarregat de defensar-la, amb 15 minuts d’exposició, serà Amadeu Corbera, President del GOB Mallorca i membre de la comissió promotora de la Iniciativa Legislativa Popular. 

Ens trobam doncs, en un moment clau, on els diferents grups polítics de l'arc parlamentari - amb qui ens hem anat reunint al llarg de la campanya - manifestaran el seu suport o no per a que aquesta Iniciativa Legislativa Popular perquè pugui iniciar la corresponent tramitació parlamentària. L'objectiu és disposar d'una llei que obligui a que les polítiques d'avui tenguin en compte com afectaran al benestar de les generacions presents i futures que habitaran aquestes illes en escenaris incerts d'escassesa energètica i de materials, crisi climàtica i contextos globals que afectaran si o si, la nostra realitat concreta. Vivim en un territori insular, fràgil i limitat, però ple de potencialitat per esdevenir un territori òptim per a la transició ecosocial necessària, des de la resiliència i per a sostenibilitat real social, ecològica i econòmica. 

La Inicativa Legislativa Popilar serà debatuda en el punt V de l’ordre del dia de la sessió que comença a les 9h.

 

 

Llegir 172 vegades Darrera modificació el Divendres, 25 Novembre 2022 13:52

Enguany tenim un repte, llançam la ILP "Avui per demà" per garantir el benestar de les generacions futures. Entra a http://avuiperdema.org i informa't de com pots contribuir al canvi.

Necessitam la teva signatura i la teva implicació!

uneixtealgob