El meu art és la meva illa
Exposició i subhasta

24 artistes i un galerista editor que estimen Mallorca han donat algunes de les seves obres per a una subhasta d'amor a la nostra illa. El pròxim 24 d'octubre a les 19h inaugurarem l'exposició de les obres que se subhastaran el 21 de novembre a benefici del GOB. 

La integralitat dels diners recaptats serviran per a reforçar i continuar la tasca imprescindible d’una entitat com el GOB, amb més de 40 anys de trajectòria, amb una base social àmplia i diversa que legitima i dona independència i sentit a la seva feina. Una entitat que ha estat i és el referent de l’ecologisme, la protecció del territori, l’educació ambiental com a eina de transformació social i la conservació de la natura a la nostra illa. Necessitem un GOB més fort, que sigui capaç d’afrontar els nous reptes territorials, ecològics i socials als quals ens enfrontem.

La mostra d’amor tendrà lloc del 24 d’octubre al 22 de novembre a la sala petita de la Fundació Sa Nostra. En ella hi exposarem una representació de disciplines i tècniques, de generacions i estils per part d’artistes destacats amb una relació amb Mallorca.

A més de l'obra dels 24 artistes que apareixen en el cartell, comptem amb obra gràfica editada i cedida per la Galeria Ferran Cano-4Gats d’artistes de la talla de Patxi Echevarría, Andreu Alfaro, Joan Pere Viladecans, Luis Claramunt, Joaquim Chancho, Gerard Sala, Alessandro Colbertaldo, Xesca Llopis, Xavier Puigmartí, Paco Simón, Pepe Nebot, Thierry Job, Luis Cruz-Hernández, Rafel Joan, Rafa Bartolozzi, Joan Gardy Artigas, José Morea i Andreu Terrades.