Divulgació i formació

 

El GOB-Ornitologia organitza regularment cursos de formació ornitològica, sortides, conferències, xerrades, projeccions, jornades de treball, ..... Amb tots ells el grup persegueix, a més de mantenir tota l’activitat ornitològica pròpia de l’entitat, engrescar i formar nous voluntaris per poder assumir nous reptes i avançar en la investigació ornitològica de les illes.

Les reunions, xerrades, projeccions es realitzen normalment al local del GOB a Palma. Les sortides de camp i jornades de treball es desenvolupen als diferents espais naturals i espais protegits de l’illa de Mallorca.

La convocatòria d’aquestes activitats es publicita:

. A l’agenda del fòrum del GOB. www.gobmallorca.com/forum
. A l’agenda de la plana del www.gobmallorca.com
. Al Facebook de la revista de divulgació ornitològica Es Busqueret . Feis-vos seguidors!

. Si vols rebre la convocatòria d’aquestes activitats directament al teu correu-e tan sols cal contactar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i sol·licitar donar-se d’alta a «llista aus», correu de distribució i comunicació del GOB amb els seus socis i simpatitzants.

La participació en els fòrums naturalístics del GOB (forum-aus, forum-fauna, forum-planta) també suposa disposar d’un important recurs informatiu generat pels mateixos aficionats i professionals de les illes (ornitòlegs, naturalístes, botànics, paleontòlegs, entomòlegs, biòlegs, ...), que mantenen aquí un punt de trobada. La participació en ells sols requereix un registre previ.

 

Darrera modificació el Dijous, 01 Març 2018 12:30

uneixtealgob