Col·labora

 

La conservació d’aquesta magnífica au és responsabilitat de tots nosaltres. Com ja hem explicat a l'apartat de problemàtica, un aspecte important que està en mans de tots nosaltres és evitar les molèsties a les zones de nidificació durant els mesos en que les àguiles estan criant. Així, si navegant prop de penya-segats o caminam per damunt ells, ens sortís una àguila, convé abandonar la zona ràpidament.

També pots contribuir a conservar les àguiles peixateres si ens comuniques l’observació d’exemplars anellats, a més de qualsevol altra observació interessant.

 

 12B3302

Femella adulta, de procedència sueca, hivernant a Mallorca. © Toni Muñoz

 

Evidentment, són també fonamentals les troballes d’àguiles mortes. Si en trobassis cap, no la toquis i contacta urgentment amb el GOB (971496060) el Cofib (971144107) o la Conselleria de Medi Ambient (971176800).

Bona part de les actuacions duites a terme amb l'àguila peixatera per la nostra entitat es financien gràcies a donatius de particulars i empreses. Si vols col·laborar, fes un donatiu aquí indicant que va adreçat al projecte àguila peixatera.

Difon aquesta informació entre els teus contactes. Mentre més persones coneguin l’àguila peixatera, més senzill serà aconseguir la seva conservació.