El GOB és conscient de la importància que representa la privadesa en la utilització d'Internet i els mitjans electrònics i està decidit a respectar-la al màxim amb totes les persones que s'hi posen en contacte.

Per aquest motiu, no recollirem cap tipus de dades personals que no ens hagin sigut comunicades per la persona en qüestió, ni sense el seu permís. Aquestes dades seran tractades confidencialment i no seran cedides a tercers si no és amb el permís explícit de la persona interessada. Les dades que es recullin seran emprades per a la finalitat amb què han sigut demanades.

Com a soci, donant, voluntari o altres situacions que impliquin una relació amb el GOB, s'ofereix la possibilitat de donar-se d'alta a llistes de correu o altres mitjans de distribució d'informació. Aquestes possibilitats són optatives i en qualsevol cas el destinatari podrà cancel·lar aquesta subscripció. El GOB no enviarà correu electrònic no sol·licitat.

Les dades que ens faciliten quedan recollides a un fitxer informatitzat propietat del GOB. Els titulars poden accedir, opositar, rectificar o cancelar les dades a aquesta adreça: C/ Manuel Sanchís Guarner, 10. 07004 Palma, enviant-nos un escrit per correu ordinari o mitjançant correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

La nostra web empra sistemes de recollida d'informació estadística per tal d'avaluar el seu funcionament. En cap cas emmagatzema dades personals sense demanar-ne autorització explícita.

Per qualsevol qüestió sobre el tema de la privacitat i les dades personals, us podeu posar en contacte amb el GOB.