Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 19 abril 2010 01:00

19/04/10 El passat cap de setmana, més de 400 turistes han signat per la protecció de Son Bosc

Curiosament, entre ells hi ha jugadors de golf

19 d’abril de 2009

El passat cap de setmana, més de 400 turistes han signat per la protecció de Son Bosc
Curiosament, entre ells hi ha jugadors de golf


Els matins de dissabte i diumenge, membres del GOB col·locats a l’entrada del Parc Natural de s’Albufera de Mallorca han informat els visitants sobre la problemàtica del projecte de camp de golf de Son Bosc.

A més a més d’informació general sobre els valors naturals de la zona, el GOB ha informat sobre les societats hoteleres que impulsen el projecte, exposant els noms dels diferents establiments hotelers dels promotors (alguns d’ells veïnats de s’Albufera). Igualment s’ha distribuït una tarja que els turistes han pogut emplenar i lliurar a la Direcció del seu hotel, manifestant el seu suport a la protecció de Son Bosc.

La pràctica totalitat les persones que han entrat a s’Albufera s’han manifestat receptives a la problemàtica i han signat un escrit, reclamant la incorporació de Son Bosc al Parc Natural, que el GOB adreçarà al President del Govern, als consellers de Turisme i de Medi Ambient, i al President de l’Agrupació de Cadenes Hoteleres. Els dos matins s’han recollit més de 400 firmes de suport a la protecció i en contra de la construcció del camp de golf.

Com a nota curiosa, 9 dels visitants s’han declarat jugadors de golf: 5 britànics, 3 alemanys i un mallorquí. Només el mallorquí ha rebutjat signar per la protecció de Son Bosc, mentre que els altres 8 jugadors estrangers han entès perfectament el problema i han donat el seu suport a la integració de Son Bosc en el Parc Natural, manifestant que aquest no és el lloc adequat per fer-hi un camp de golf.
--

Retall d’un dels fulls de recollida d’adhesions, en el qual apareixen cinc golfistes anglesos (vora els seus noms, han anotat “golfers from England”).

Llegir 1125 vegades Darrera modificació el Dimarts, 01 Agost 2017 19:58