Dilluns, 28 Juny 2010 01:00

28/06/30 Dilluns, 28 de juny de 2010 El GOB lliura al Govern 13.409 signatures a favor de la protecció definitiva de Son Bosc.

Cal consolidar la protecció, contra la qual PP i UM impulsen una llei al Parlament

 

Dilluns, 28 de juny de 2010
El GOB lliura al Govern 13.409 signatures a favor de la protecció definitiva de Son Bosc.
Cal consolidar la protecció, contra la qual PP i UM impulsen una llei al Parlament


El GOB ha remès avui al President del Govern, al Conseller de Medi Ambient i Mobilitat, i a la Consellera de Turisme i Treball un disc compacte amb 13.409 escrits de suport a la protecció definitiva de Son Bosc, incorporant-lo al Parc Natural de s’Albufera i evitant la seva transformació en un altre camp de golf.

Les signatures han estat recollides a través de la plana de Son Bosc a la web del GOB (http://www.gobmallorca.com/sonbosc) i també mitjançant la taula de recollida de signatures que aquesta primavera s’ha instal·lat els caps de setmana prop de l’entrada del Parc Natural de s’Albufera de Mallorca. Volem destacar que pràcticament tots els visitants de s’Albufera que han estat informats sobre el tema han aportat la seva signatura a la petició de protecció, fins i tot persones que s’han identificat com a golfistes.

Amb aquestes signatures des del GOB volem instar el Govern a consolidar urgentment la protecció de Son Bosc. Recordem que el Govern va iniciar el mes de febrer un procediment d’elaboració de Pla d’Ordenació de Recursos Naturals (PORN) que planteja incorporar Son Bosc al Parc Natural de s’Albufera de Mallorca. Però el mes d’abril el Parlament, amb els vots de PP i UM acordà iniciar la tramitació d’una llei que anul·larà el procediment de protecció i considerarà “d’interès autonòmic” el projecte de camp de golf. Davant aquesta possibilitat, i el perill que tot Son Bosc sigui arrasat a partir de l’agost, és imprescindible que el Govern prepari urgentment mesures de protecció complementàries. Recordem que igualment la comissió de Medi Ambient del Congrés dels Diputats va instar el Govern central a adoptar les mesures necessàries per dotar Son Bosc amb protecció efectiva.

Llegir 979 vegades Darrera modificació el Dimarts, 01 Agost 2017 19:57

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.