Dimarts, 05 Desembre 2017 10:07

Calendari de Natura 2018

GOB i AFONIB presenten el calendari per l'any vinent, amb magnífiques imatges d'aus

L’AFONIB, Associació de Fotògrafs de Natura de les Illes Balears, i el GOB, Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa, ens unim un any més en l’elaboració d’aquest calendari de natura, que combina la passió dels fotògrafs illencs amb els objectius de conservació de la natura del GOB.

Ambdues entitats confluim per donar a conèixer una petita mostra dels valors naturals de les Illes Balears, fomentar una major consciència ambiental i, com a objectiu últim, promoure la conservació del nostre patrimoni.

Enguany hem escollit pel calendari una selecció de bellíssimes fotografies de les aus balears que ens acompanyaran al llarg del 2018. La diversitat d’ambients existents a les Illes facilita també la presència d’una gran varietat d’espècies d’aus, lligades a penya-segats, zones humides, muntanyes, garrigues, zones agrícoles… Cal idò dedicar l’esforç suficient per conservar cada un d’aquests hàbitats illencs als espais naturals on són presents, i garantir la seva protecció, ja que sols així podrem assegurar la pervivència en el futur de la rica diversitat ornitològica que ara gaudim. Recordem que algunes de les espècies protagonistes d’aquest calendari, com l’agró roig, el cama roja o el soterí gros, sols tenen una o poques localitats de cria a hàbitats molt específics de les illes, fet que els fa molt vulnerables a qualsevol alteració.

Garantir la protecció dels espais naturals és garantir també la conservació de les nostres aus.

Tots els fotògrafs participants han cedit les seves imatges per a l’elaboració d’aquest calendari, i la recaptació íntegra de la seva venda es destinarà a donar suport a la recuperació ecològica de la Trapa, espai natural emblemàtic que gestiona el GOB des de l’any 1980. El calendari es pot adquirir al local del GOB al preu de 10 € (8 € pels socis del GOB o de l'AFONIB).

calendari 2 2000

 

Llegir 487 vegades Darrera modificació el Dimarts, 05 Desembre 2017 10:26

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.