Dijous, 21 Juny 2018 11:14

Comença l’estiu sense decret de protecció de posidònia

Comença l’estiu sense decret de protecció de posidònia Foto: Mallorca Blue

Entram de ple en la temporada nàutica i seguim sense comptar amb la norma que permetrà actuar de forma més contundent contra el fondeig il·legal sobre posidònia

El retard ja és inexcusable. Tercer estiu d’aquest govern i seguim sense comptar amb el famós decret de protecció de posidònia.

Fa pocs dies Mallorca Blue denunciava amb un vídeo la destrucció de la posidònia a causa del fondeig al litoral de Calvià: https://www.facebook.com/MallorcaBLUE/videos/1724588390942355/.

Un dispositiu d’informació sense prou capacitat de denúncia (normalment no hi van agents de l’autoritat) i un decret en tràmit no són suficients per evitar la destrucció quotidiana i absolutament intolerable a la que es veu sotmesa la posidònia.

No ens serveix d’excusa la lentitud del procediment de tramitació. Mai havia costat tant aprovar un simple decret.

Instam la Conselleria de Medi Ambient i el Govern a fer les gestions necessàries per desbloquejar el procediment i aprovar urgentment el decret. Basta d'excuses. Basta de retard.

 

Llegir 472 vegades

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.