Dijous, 21 Juny 2018 11:14

Comença l’estiu sense decret de protecció de posidònia

Comença l’estiu sense decret de protecció de posidònia Foto: Mallorca Blue

Entram de ple en la temporada nàutica i seguim sense comptar amb la norma que permetrà actuar de forma més contundent contra el fondeig il·legal sobre posidònia

El retard ja és inexcusable. Tercer estiu d’aquest govern i seguim sense comptar amb el famós decret de protecció de posidònia.

Fa pocs dies Mallorca Blue denunciava amb un vídeo la destrucció de la posidònia a causa del fondeig al litoral de Calvià: https://www.facebook.com/MallorcaBLUE/videos/1724588390942355/.

Un dispositiu d’informació sense prou capacitat de denúncia (normalment no hi van agents de l’autoritat) i un decret en tràmit no són suficients per evitar la destrucció quotidiana i absolutament intolerable a la que es veu sotmesa la posidònia.

No ens serveix d’excusa la lentitud del procediment de tramitació. Mai havia costat tant aprovar un simple decret.

Instam la Conselleria de Medi Ambient i el Govern a fer les gestions necessàries per desbloquejar el procediment i aprovar urgentment el decret. Basta d'excuses. Basta de retard.

 

Llegir 1091 vegades

Enguany tenim un repte, llançam la ILP "Avui per demà" per garantir el benestar de les generacions futures. Entra a http://avuiperdema.org i informa't de com pots contribuir al canvi.

Necessitam la teva signatura i la teva implicació!

uneixtealgob