Dilluns, 17 Octubre 2016 17:47

El TSJB confirma de bell nou la il·legalitat de la llicència del camp de golf de Son Bosc

Obres de construcció del camp de golf el març de 2010, abans de ser paralitzades pel Govern mitjançant la declaració de la ZEPA. Obres de construcció del camp de golf el març de 2010, abans de ser paralitzades pel Govern mitjançant la declaració de la ZEPA.

GOB i PSM celebren la desestimació del recurs d'ajuntament i promotors

 

El passat 18 de febrer de 2016 el Jutjat de lo contenciós-administratiu núm 2 de Palma sentencià a favor del recurs interposat l'any 2008 pel GOB i el PSM contra la llicència atorgada per l'ajuntament de Muro per a construir un camp de golf a Son Bosc.

Davant la sentència, contrària als seus interessos, ajuntament i Golf Platja de Muro S.A. presentaren recurs d'apel·lació. Ara, mitjançant una nova sentència del passat 11 d'octubre, la Sala de lo contenciós-administratiu del Tribunal Superior de Justícia de les Balears desestima el recurs d'ajuntament i promotors, confirma de bell nou la il·legalitat de la llicència i imposa les costes del procediment als apel·lants.

La sentència és clara i contundent, confirmant que l'ajuntament el gener de 2008 no podia atorgar la llicència per al camp de golf ja que la legalitat vigent en el moment no ho permetia (la zona havia estat protegida prèviament per les Directrius d'Ordenació Territorial).

Tot i que ara ajuntament i promotors poden presentar recurs de casació, en la nostra opinió serà molt difícil que pugui prosperar.

GOB i PSM celebram aquesta nova sentència contra la llicència del camp de golf, tot i que recordam que la zona ara ja gaudeix de la protecció que li confereix la figura de ZEPA (Zona d'Especial Protecció per a les Aus).
 

Llegir 1384 vegades Darrera modificació el Dimarts, 01 Agost 2017 20:08

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.