Divendres, 31 Març 2017 16:53

Fundació Baleària i el GOB, juntes en la protecció del medi ambient

La Fundació Baleària i el GOB han firmat un conveni de col·laboració que permetrà el desenvolupament de tasques de caire ambiental i social per part de l’organització ecologista i que es puguin realitzar en la seva flota

 


Una de les primeres activitats a posar en marxa consistirà en el seguiment d’aus i mamífers marins des dels vaixells de Baleària en la seva ruta entre Palma i València, per tal de recollir dades sobre la presència d’aquestes espècies tan difícils de seguir d’una altra manera.

La Fundació Baleària i el GOB comparteixen els objectius de contribuir al coneixement i conservació de la biodiversitat i en un ús racional i sostenible dels recursos. Per aquest motiu, i en el marc del conveni, la Fundació de la naviliera patrocinarà activitats promogudes o en les que participi el GOB i que tinguin a veure amb la protecció i estudi del medi ambient així com també la promoció i l’educació ambiental sobre els valors naturals del mar.

Llegir 1161 vegades Darrera modificació el Dimarts, 01 Agost 2017 19:41

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.