Dijous, 23 Desembre 2021 08:32

Llançam un vídeo per promoure la creació de refugis de fauna

La fauna necessita espais sense caça, on pugui viure tranquil·la

 

El GOB impulsa a Mallorca la creació de refugis de fauna, una iniciativa que persegueix incrementar la superfície on no es pot caçar. Mallorca és una illa molt poblada, i conseqüentment també amb molts caçadors. Llevat d'algunes zones protegides, a la resta es pot caçar gairebé per tot. Per minvar aquesta pressió, són necessaris espais on la fauna pugui viure segura i tranquil·la. Per això des de fa dècades promovem aquesta figura, juntament amb propietaris de finques.

La declaració dels refugis de fauna la realitza el Consell de Mallorca a instàncies de propietaris i d'entitats científiques que actuen com a promotores. En el cas de Mallorca, des de fa dècades el GOB ja ha ajudat a crear més de 50 refugis, que actualment sumen una superfície de més de 1.800 hectàrees.

Amb la intenció d'animar els propietaris de finques rústiques a impulsar la creació de nous refugis, avui hem llançat aquest vídeo informatiu, on s'explica què són i per què són necessaris, i que inclou el testimoni d'un propietari que és titular d'un refugi declarat fa pocs anys.

 Captura refugis 3 

Per a més informació, es pot consultar aquí o contactar-nos directament al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Llegir 359 vegades Darrera modificació el Divendres, 24 Desembre 2021 12:07
DÓNA per AQUESTA CAMPANYA
Les accions per la incidència política, la transformació social i la conservació de la biodiversitat necessiten el teu suport
1€ 3€ Altre import:

uneixtealgob