Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 25 Setembre 2017 10:20

Medi Ambient tornarà autoritzar la caça d’aus migratòries a la finca pública de Son Real

Tord, Turdus philomelos Tord, Turdus philomelos

Enguany s’ha tornat a fer cas omís a la nostra petició de no autorització

 

Des d’avui dilluns i fins divendres 29 de setembre es poden presentar a les oficines de la finca pública de Son Real les sol·licituds d’autorització per a realitzar la caça de tords a 35 colls durant la temporada de caça 2017-2018.

Fa dos mesos que ens adreçàrem al Conseller de Medi Ambient per que no fos autoritzada la caça d’aus migratòries a la finca pública tal i com es va permetre l’any passat, però ha quedat clara la seva nul·la receptivitat a la nostra petició.

Recordem que Son Real es va comprar amb doblers de l’ecotaxa, abonada per turistes que en la seva immensa majoria procedeixen de països on la caça dels tords està prohibida, i que lògicament no entendrien que amb la seva aportació, que s’havia de dedicar a la protecció del medi ambient, es facilitàs la caça d’aus migratòries.

Consideram que les finques públiques s’han de dedicar a usos conservacionistes i al gaudi públic, però no a activitats cinegètiques. Per això insistim en la nostra reclamació a Medi Ambient per tal que desisteixi d’autoritzar la caça de tords a la finca pública de Son Real.

Llegir 1409 vegades Darrera modificació el Dilluns, 25 Setembre 2017 10:31