Custòdia del territori

Custòdia del territori (15)

Les iniciatives de conservació de la biodiversitat no tenen per què estar en mans de l’administració pública de forma exclusiva. Els propietaris de terrenys, conjuntament amb altres entitats (entitats de custòdia) poden dur a terme importants iniciatives de conservació del patrimoni natural ubicat dins les seves propietats. Des del GOB impulsam diferents línies de custòdia del territori (declaració de refugis de fauna, conservació dels ambients agraris, assessorament en la gestió de finques, ...) i participam en la plataforma ICTIB per tal de promoure l’ús d’aquestes fórmules de conservació del territori.

El GOB va signar dijous un acord de col·laboració amb l'Associació de Varietats Locals per a la promoció i la conservació de material vegetal a les Illes Balears.

Una iniciativa per valoritzar i conservar el patrimoni del pla de Mallorca


Destacam el compromís dels participants per continuar desenvolupant el camí de l'ecoturisme a les Illes

Ahir es va presentar simultàniament aquesta guia als municipis de Vilafranca i Maria. I avui es presentarà a Petra i Ariany.

 

En el marc del programa de custòdia agrària i biodiversitat

 


Les Experiències Agrícoles del Pla de Mallorca organitzades pel GOB en el marc d’un projecte finançat per la Fundación Biodiversidad, han posat de relleu l’interès que suscita el camp, l’agricultura i la pagesia

24 noves hectàrees sense caça, als municipis de Porreres i Felanitx

 

Pàgina 1 de 2

Enguany tenim un repte, llançam la ILP "Avui per demà" per garantir el benestar de les generacions futures. Entra a http://avuiperdema.org i informa't de com pots contribuir al canvi.

Necessitam la teva signatura i la teva implicació!

uneixtealgob