Dilluns, 26 Gener 2015 00:00

26/01/2014 Finalitza el I Congrés d'Ecoturisme a Mallorca


Destacam el compromís dels participants per continuar desenvolupant el camí de l'ecoturisme a les Illes

26/01/2014 Finalitza el I Congrés d'Ecoturisme a Mallorca

Destacam el compromís dels participants per continuar desenvolupant el camí de l'ecoturisme a les Illes


Amb una sortida guiada per Balears Wildlife per observar les meravelles de la Serra de Tramuntana, s’ha clausurat el I Congrés d’Ecoturisme de Mallorca. Aquest congrés ha estat organitzat pel GOB amb finançament del Fons Social Europeu, en el marc d’un Projecte Emplea Verde que s’ha vengut desenvolupant durant l’any 2014 i fins ara.

El Congrés va començar divendres amb una taula rodona sobre el futur de l’ecoturisme a les nostres illes, amb participació de representants de la Conselleria de Turisme, la Federació Hotelera de Mallorca, del comerç i de la gestió d’espais naturals. Va ser molt interessant escoltar els diferents punts de vista i les preguntes i preocupacions del assistents al Congrés. Durant dissabte s’han mostrat diferents exemples d’empreses d’ecoturisme, tan de Mallorca com de la resta de l’Estat, així com l’experiència de l’administració andalusa en els seus parcs naturals i formes d’agrupació del turisme rural.
Així mateix, en el marc del Congrés s’han posat les bases per la futura creació d’una associació d’empreses d’ecoturisme

El congrés ha estat un èxit i destaquem molt positivament el compromís de tots per continuar desenvolupant el camí de l’ecoturisme com una forma sostenible de desenvolupament que procura la protecció del medi natural i el patrimoni cultural de Mallorca.


Llegir 2451 vegades Darrera modificació el Dilluns, 26 Gener 2015 12:50

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.