Dissabte, 19 Setembre 2015 16:49

Voluntaris del GOB condicionen el talaiot d'es Racons, a Llubí

Una iniciativa per valoritzar i conservar el patrimoni del pla de Mallorca

Avui de matí, en el marc del projecte LEADER “Promoció del patrimoni natural i cultural del pla de Mallorca”, una quarentena de voluntaris han fet feina per eliminar la vegetació que envaïa un dels talaiots del poblat d'es Racons, a Llubí.

Guiats i assesorats per Jorge Argüello, arqueòleg que dirigeix les excavacions a l'Illa de la Galera, els voluntaris han eixermat la vegetació invasiva que impedia gaudir d'aquesta magnífica mostra de les construccions talaiòtiques.

La jornada s'ha realitzat en coordinació amb l'Ajuntament de Llubí, que ha participat en la difusió, ha aportat un contenidor per a retirar les restes vegetals i ha ofert un berenar als assistents.

També a Llubí, avui dissabte a les 20 h es presenta la Guia d'Itineraris pel Pla de Mallorca, enmarcada en el mateix projecte.

Aquesta jornada ha mostrat una vegada més com la iniciativa d'entitats i voluntaris fa camí per davant de les administracions responsables, recordant la necessitat de conservar i valoritzar el nostre patrimoni.

 
 
Llegir 1893 vegades Darrera modificació el Dilluns, 21 Setembre 2015 12:29

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.