Dimecres, 02 Desembre 2020 10:49

El Fòrum de la Societat Civil es reuneix amb la presidenta de les Illes Balears

El Govern es compromet a crear un espai on el Fòrum pugui orientar les polítiques públiques.

 

Ahir el Fòrum de la Societat Civil per a la reconstrucció de les Illes Balears es va reunir amb la presidenta de la comunitat autònoma, Francina Armengol i el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela. La delegació del Fòrum de la Societat Civil estava conformada pel secretari general de Comissions Obreres, José Luis García; la representant de la Coordinadora d'ONGD de les Illes Balears, Tamara Covelo; la membre de la Federació de les Associacions de Veïns de Palma, Mercè Borràs; el president del GOB Mallorca, Amadeu Corbera, i el gerent de PIMEM, Gustavo de Vicente.

Des del Fòrum es valora molt positivament la convocatòria del Govern al seu més alt nivell a una reunió, ja que es demostra la capacitat d'incidència de la societat civil organitzada, un dels principals objectius de la plataforma.

La valoració de la delegació del Fòrum que va assistir a la reunió és que el Govern, per ara, no té en la seva agenda la voluntat d'impulsar una transformació estructural del sistema econòmic de les illes Balears, sinó mirar de corregir alguns excessos sense canviar qüestions més substantives.

Tot i això, la presidenta va adquirir a la reunió el compromís de facilitar i crear un espai formal de proposta i deliberació entre el Govern i el Fòrum de la Societat Civil, on les entitats puguin tractar l'orientació de les polítiques públiques en el sentit que proposen.

Llegir 373 vegades Darrera modificació el Dimecres, 02 Desembre 2020 10:51
Pastilla dóna per campanyes
DÓNA per AQUESTA CAMPANYA
Les accions per la incidència política, la transformació social i la conservació de la biodiversitat necessiten el teu suport
1€ 3€ Altre:

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.