Dijous, 12 Desembre 2019 11:15

El GOB present a la Cimera Social pel Clima

Ahir vàrem poder ser a la Cimera Social pel Clima que aquests dies s'està duen a terme en paral·lel a la COP25 a les instal·lacions de la Universitat Complutense de Madrid.

 

El capvespre - i després de que activistes d'organització indígenes, comunitats del Sud global i ONG interrompessin les negociacions de la cimera oficial sobre canvi climàtic per denunciar la falta d'avanços, el bloqueig dels governs i exigir justícia climàtica - vàrem participar de l'espai de debat "Resistencias turísticas desde el activismo social y ambiental".Ens endinsàrem en els conflictes socials, territorials i ecològics generats per l'activitat turística massiva.

Companys de col·lectius de Bilbao, Madrid, País Valencià, Fuerteventura, Saragossa, Màlaga, Cuba, Barcelona i Ginebra, abordàrem els conflictes comuns que afecten els nostres territoris fruit de la turistificació massiva i compartirem eines de resistència col·lectiva i apuntàrem iniciatives futures d'acció conjunta per fer front a l'impacte d'aquesta indústria turística d'excessos.

En acabar participàrem també de l'Assemblea plenària del final del dia, enfocat ahir a l'ecofeminisme.

Juntes som més fortes. Juntes ens protegim.

WhatsApp Image 2019 12 12 at 11.26.28

Llegir 339 vegades Darrera modificació el Dijous, 12 Desembre 2019 11:55

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.