La Trapa

La Trapa (18)

La Trapa és una finca de muntanya de 81 hectàrees situada al sud-oest de la Serra de Tramuntana, al terme municipal d’Andratx, a Mallorca, i just enfront de l’illa de Sa Dragonera. Va ser adquirida al 1980 pel GOB gràcies al suport popular, institucional i d’entitats amb l’objectiu de preservar-la i conservar els seus valors amenaçats per un projecte de parcel·lació i urbanització. Actualment, de la mà del GOB, i gràcies a la col·laboració altruista de nombrosos grups de voluntaris, que col·laboren en les seves tasques de gestió i conservació, la Trapa s’ha consolidat com una gran eina per promoure l’excursionisme, la recerca científica, l’educació ambiental i la conservació de la natura.

La campanya de micromecenatge continua per dotar la Trapa de les infraestructures necessàries per acollir voluntaris.

L’objectiu és impulsar mesures d’agroecologia a la finca

L'equip d'arquitectes voluntaris ens presentà ahir la proposta de primera fase d'intervenció, amb la que s'habilitaran tres espais.

Avui han fet la entrega d’un xec per valor de 2.150€ que es destinaran a cobrir despeses lligades a la recuperació ecològica, agrícola i forestal de la Trapa, després de l’incendi del passat estiu.

D’ençà l’incendi de l’estiu s’han duit a terme multitud d’iniciatives que han permès avançar en la recuperació ecològica de la finca.

Pàgina 1 de 2

festedelgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.