Dimarts, 19 Juny 2012 11:05

19/06/2012. El GOB convida a participar en activitats d'estiu per aprendre a conservar el nostre patrimoni

 Curs d'estiu i camp de voluntariat ambiental a la Trapa. Darreres places!

19/06/2012. El GOB convida a participar en activitats d'estiu per aprendre a conservar el nostre patrimoni

Un curs d'estiu sobre custòdia del territori i el ja habitual camp de voluntariat ambiental de la Trapa, són les activitats recomanades pel GOB.

_________________________________________________________________________________________


Curs d'estiu sobre custòdia del territori

Des de la ICTIB, xarxa de custòdia del territori a les Illes Balears, juntament amb la Universitat d'Estiu UIB i amb la col·laboració del GOB, s'ha organitzat un curs sobre la custòdia del territori titulat: "Com podem participar en la conservació del nostre patrimoni". El curs es realitzarà del 9 al 13 de juliol.

El curs pretén donar a conèixer les possibilitats d'incorporar la iniciativa privada en la conservació dels valors ambientals, culturals i paisatgístics. És el què es coneix com la custòdia del territori, una eina que permet implicar els propietaris, gestors i usuaris del territori en la seva conservació.

Trobareu més informació sobre el curs (programa i matrícula) al següent enllaç:

http://sac.uib.es/estiu/cursos/


Camp de voluntariat ambiental a la Trapa

Com ja és habitual a l'estiu, el GOB organitza un camp de voluntariat ambiental adreçat a joves a partir de 16 anys a la Reserva Biològica de la Trapa.

El camp de voluntariat té un marcat caràcter naturalista, amb la realització d’activitats sobre fauna i flora. Els joves participants tendran l’oportunitat de gaudir dels valors naturals de La Trapa, i realitzaran un conjunt de feines útils per a la conservació del medi natural de la finca.

Les feines previstes al camp de voluntariat són: fabricació i posterior instal·lació de fites per senyalitzar el camí de La Trapa, per evitar les dreceres i la continua erosió que això suposa; manteniment del sistema de mines d’aigua, que dona l’oportunitat a tenir una reserva d’aigua per omplir el dipòsits contra incendis; neteja i condicionament del l’ajup del monestir.

Els horabaixes es realitzaran activitats complementàries per tractar temes socials i ambientals d’actualitat: tallers i xerrades,... També es realitzaran sortides de natura per conèixer l’entorn de La Trapa.

El camp de voluntariat compta amb la col·laboració del GOB i el suport de Inter Sport Kenia.

Les places estan limitades a 20. Queden les darreres places!


Llegir 2622 vegades Darrera modificació el Dijous, 21 Juny 2012 13:12

uneixtealgob