Dilluns, 23 Febrer 2015 13:05

20.02.2015. El Teatre solidari de l'IES Guillem Sagrera ha fet entrega al GOB dels donatius recaptats a benefici de la Trapa

La Trapa m'atrapa


20.02.2015. El Teatre solidari de l'IES Guillem Sagrera ha fet entrega al GOB dels donatius recaptats a benefici de la Trapa

La Trapa m'atrapa

_______________________________________________________________________________________________________________________


Sota el títol La Trapa m’atrapa, el Teatre solidari de l’IES Guillem Sagrera format per alumnes i exalumnes d’aquest centre dugué a escena el passat mes de desembre la seva darrera obra dirigida a sensibilitzar el públic dels efectes del devastador incendi forestal que calcinà el passat estiu de 2013 la part més meridional de la serra de Tramuntana incloent-hi entre el seu perímetre l’emblemàtica finca de La Trapa, titularitat del GOB.


Com acostuma a fer el Teatre Solidari del Guillem Sagrera, les seves obres són pensades per a fer destinar els donatius a alguna organització sense ànim de lucre. Aquesta vegada, l’organització escollida ha estat el GOB en mostra de solidaritat pels danys causats per l’incendi i reconeixement per la tasca conservacionista i divulgadora de la natura que pren màxim exponent en l’entorn de La Trapa.


Representants del GOB varen recollir la setmana passada el donatiu al mateix centre en presència de la més d’una vintena de joves actors i actrius amb la certesa que aquesta ajuda contribuirà a restaurar els valors patrimonials i naturals de La Trapa.El GOB agraeix infinitament aquest reconeixement i la seva ajuda econòmica i compara les i els joves artistes del Teatre Solidari com a llavors i les seves mestres com a conradores que tenen bona cura per elles convençudes que en el futur seran com arbres capaços de donar millors fruits del que elles els han pogut donar.

Llegir 2006 vegades

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.