Dimecres, 18 Mai 2016 13:15

El GOB agraeix els seus micromecenes per l’assoliment de l’objectiu de la campanya “Tota Pedra Fa Paret”

La campanya de micromecenatge continua per dotar la Trapa de les infraestructures necessàries per acollir voluntaris.

 

Avui celebram que hem assolit el nostre objectiu de la campanya "TOTA PEDRA FA PARET". En 2 mesos la suma de totes les aportacions realitzades pels micromecenes ha fet que en menys temps del necessari haguem arribat al nostre òptim, els 18.800€ que necessitàvem per dur endavant el projecte de reconstrucció de part de les cases de la Trapa per fer-hi un refugi per a 8 persones, cuina, menjador i un espai multidisciplinari, espais que estaran a disposició dels nostres voluntaris i col·laboradors i d'entitats i col·lectius amb objectius de conservació, educació ambiental i voluntariat.

Volem agrair públicament els 303 micromecenes que han realitzat aportacions mitjançant la plataforma de GOTEO: persones amb nom i cognoms, anònims, empreses, amics, famílies, entitats i col·lectius que ens han donat aquesta confiança, a les empreses que ens han donat els materials necessaris per la reconstrucció i també a la resta de col·laboradors que s’han ofert per donar-nos una mà en el projecte.

Les obres a la Trapa avancen a bon ritme. L’equip de l’empresa Suroeste de Mallorca, ja ha desmuntat tota la teulada dels forns per canviar les bigues que ho necessitaven, han fet el forjat de la planta pis de la pallisa (que tindrà 2 plantes), han fet la cimentació de les façanes de la pallisa i la capella, començen a aixecar els murs que falten i a construir lo que serà la façana de la capella. Una rehabilitació que avança, tot i la seva complexitat i la dificultat a causa de l’aïllament de la Trapa.

Des del GOB estam molt contents i satisfets. Ara els 17 dies que queden de campanya se dedicaran a recol·lectar el màxim possible per moblar i dotar d’infraestructures els espais: amb 1.515€ es podria equipar la cuina, amb 1.000€ comprar els llits i els matalassos, amb 750€ s’il·luminarien els espais... en fi que tot lo que s’aporti de més sumarà per fer de la Trapa un lloc encara més acollidor per a tots nosaltres. Així que si no hi heu col·laborat, encara hi sou a temps!

https://ca.goteo.org/project/la-trapa

#TOTAPEDRAFAPARET

GRÀCIES! 

Llegir 1534 vegades

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.